TÉMÁK, Kategóriák

Szüntesse meg a zavaró lábizzadást a természet erejével

608
HOZZÁSZÓLÁS:

A lábak izzadása egy igen kellemetlen jelenség, ami leggyakrabban 30-40 év között jelentkezik, de vkiutes-viszketes-labon-01an, hogy valamilyen betegség áll a hátterében. A lábizzadás során, a bőr az állandó nedvtől megázik, egyre vékonyabb lesz majd itt-ott elkezd repedezni, így ezen pontokon fájdalmak formájában üt vissza a jelenség.

Az állandó lábizzadás következtében, baktériumok telepednek meg a nedves lábakon, ezzel nagyon rossz szagok keletkezését okozva. A baktériumoknak lehet köze a közvetlen betegséghez is, de ha nem is, úgy fokozzák annak tüneteit. A cipő és a talpbetét a folyamatos nedvesség következtében átázik, majd elrothad. Az állandó nedves lábfej, a téli időszakban megnöveli a megfázás és az influenza kockázatát.

Milyen okai lehetnek?

A lábizzadás következtében a lábak állandóan hidegebbek a test hőmérsékletétől, így például a járást, vagy a sportolást nehezebbé teszi. A gyógyítási folyamat során, érdemes az okok után kutatni, így a rossz táplálkozási szokások, az egyoldalú táplálkozás, a rossz, nem kellően szellőző lábbeli, az idegesség és a stressz vagy a korábban említett valamilyen szervi betegség állhat a háttérben.

A szervi betegségek közül érdemes megemlíteni a vese nem megfelelő működését, azaz a vesék nem tudják elégségesen méregteleníteni a szervezetünket, így ilyenkor a méreganyagok a végtagok felé vándorolnak és ott próbálnak izzadás útján távozni a testből.

Lábizzadás kezelése természetesen

Diólevél

Akinek tűrhetetlenül izzad a lába, a teste, napjában legalább egyszer, főleg este és reggel vegyen diófalevélből borogatást vagy fürdőt. Lábra 3-4 liter vízben jó félmaréknyi friss vagy ennél több megszárított levelet főzzünk fel. A diólevél főzete gyógyítja a bőrkiütéseket, fagyást és az aranyérbántalmakat egyaránt. A diólevél hatóanyagai: csersav, illóolaj, galluszsav, ellagsav, inozit, juglon keserűanyag, juglandin-alkaloida és színanyagokat.

Lábizzadás esetén tilos:

Dohányzás és alkohol fogyasztása, mivel fokozottan növelik a szervezetbe bekerülő méreganyagok arányát, így erősítik a lábizzadást.

608
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
1
  1. Földesi Károly szerint:

    Sok esetben a nem megfelelő cipők, műszálas zoknik is közrejátszanak. Gyermekkoromban ecetes vízben áztatuk a lábunkat, ha ilyen gondunk volt.

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

TÉMÁK, Kategóriák

Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]